TOP

Konkurrent til Netflix, HBO og Disney+ melder ud: Rykker ind på det danske marked til marts

Danskernes forbrug af film og serier er vokset støt under coronakrisen, hvilket har givet medvind til tjenester som Netflix, HBO, Disney+ og DR. Nu får danskerne endnu en streamingtjeneste at abonnere på, når ViacomCBS den 25. marts lancerer Paramount+ på det danske marked.

Indholdet på den nye tjeneste skulle ifølge en pressemeddelelse være for en bred målgruppe og vil blive en blanding af velkendte titler og nyt originalt indhold, som man også kender det fra blandt andet Netflix.

En af de nye titler bliver ‘The Offer’, der handler om tilblivelsen af en af de største filmklassikere fra Paramount nogensinde, ‘The Godfather’. Andre titler, der er under produktion, er programmerne ‘Behind the music’ fra MTV samt true crime-serien ‘The real criminal minds’.

Hvad et abonnement på Paramount+ kommer til at koste, og om tjenesten også vil indeholde dansk produceret indhold, ønsker ViacomCBS ikke at oplyse.

Paramount+ har været tilgængelig i Danmark siden 2017, men kun via Canal Digital og Yousee. 

Journalist og redaktør på Kulturmonitor. Jeg skriver nyheder, debat, analyser og baggrundsartikler om kunst og kultur med fokus på branchen, forretningen og beslutningstagerne. Modtager meget gerne alle former for ris, ros, tips og kommentarer på lars@kulturmonitor.dk