TOP

Koncertarrangør skal lede nyt rytmisk kompetencecenter i Aalborg

Nordjylland har manglet et rytmisk sted, som bragte musikere sammen. Derfor har de oprettet et kompetencecenter for Rytmisk Musik i Aalborg Kommune. Centret kommer til at se dagens lys efter sommerferien, og nu har de også fundet ud af, hvem der skal lede det. Valget er faldet på Søren Kristensen, der har et stort kendskab til branchen.

41-årige Søren Kristensen har blandt andet arbejdet som koncertarrangør på Skråen og haft fire år som bestyrelsesformand for Organisationen af Rytmiske Amatørmusikere. Det skriver Nordjyske.dk.

Det var Søren Kristensen, der præsenterede et kompetencecenter for kulturudvalget, da han var imponeret over musiknetværket Promus i Aarhus. Men han foreslog ikke kompetencecentret for at lede det, siger han til Nordjyske.dk, men blot fordi han altid har arbejdet i miljøet.

Samtidig viste en undersøgelse foretaget i musikmiljøet, at unge havde brug for hjælp til at tage skridtet videre.

“Det er det behov, der har ført til kompetencecentret, og det bliver spændende at skabe indholdsdelen,” siger Søren Kristensen.

Kompetencecentret kommer til at have fokus på produktions- og udviklingsmiljøet, hvor branchen, vækstlaget og talenter kan mødes, inspireres og udvikle sig sammen. Samtidig skal centret tilbyde workshops og længerevarende projekter, som man som musiker kan tilknytte sig.

Jeg skriver nyheder og større artikler om alt inden for kulturbranchen. Kontakt mig gerne med tips og idéer på mads@kulturmonitor.dk

Ny abonnent? Bestil abonnement

Log ind test