TOP

Kommunikationskonsulent til Kultur- og Fritidsforvaltningen

Vil du være med til at styrke kommunikationsindsatsen i Kultur- og Fritidsforvaltningen? Har du skarpe kompetencer inden for digital kommunikation og branding? Og motiverer det dig at skabe resultater i tæt samarbejde med vores fire bydele og mange institutioner? Så er du måske den medarbejder, vi leder efter i Kultur- og Fritidsforvaltningen i Københavns Kommune.

Vi søger en barselsvikar til 9 måneders ansættelse.

Stillingen

Vi tilbyder opgaver i et team, der er i fuld gang med at styrke forvaltningens kommunikationsstrategiske grundlag og digitale platforme. Det betyder bl.a., at vi har fokus på at vise københavnerne, hvad byen byder på af kultur- og fritidsaktiviteter. Medierne er primært digitale, hvor der fx arbejdes på ny webplatform, intranet, optimering af SoMe-kommunikation og BrugByen.nu mv. Du kommer til at arbejde på nogle af disse projekter og kommer ombord på et tidspunkt, hvor der er gode muligheder for at præge udviklingen.

Vi har alle københavnere som vores målgruppe, og vores mål er at komme ud i alle hjørner med tilbud og aktiviteter inden for kultur, idræt og borgerservice.

Kommunikationskonsulent

Du er nysgerrig, fagligt ambitiøs og har mod på at arbejde i en stor organisation, hvor du kan lære en masse.  Du har især kompetencer inden for digital kommunikation og branding. Du kan tænke på tværs af kanaler, så der bliver skabt synergier mellem dem med det mål, at københavnerne får øget kendskab til forvaltningens mange tilbud. Du kombinerer dine faglige evner med at være en god projektleder, så de projekter, du arbejder på, bliver omsat til handling og skaber resultater.

Om dig

Vi forventer, at du

  • har min. 2 års relevant erfaring fra en større privat eller offentlig virksomhed og/eller kommunikationsbureau
  • har en relevant kommunikationsfaglig uddannelse
  • tænker kommunikationsstrategisk og kan skabe en rød tråd fra strategioplæg til implementering og dermed både trives med udviklingsopgaver og drift
  • har erfaring med intranet og digital kommunikation og med at lede digitale projekter
  • kan skrive og redigere tekster, så det bliver god digital kommunikation til borgere og medarbejdere
  • er optaget af Københavns kulturliv og kulturformidling
  • er god til at samarbejde og begå dig i en kompleks, politisk styret organisation, hvor mange interessenter skal tilgodeses
  • holder af at sparre fagligt og spille hinanden bedre
  • arbejder struktureret, inddragende og proaktivt

Om os

Du bliver en del af et kommunikationsteam på syv engagerede medarbejdere, der løser mange forskelligartede kommunikationsopgaver for Kultur- og Fritidsforvaltningen. Vi har en travl og sjov hverdag og går op i at sparre med hinanden, så vi finder de bedste løsninger. Vi samarbejder bredt med hele forvaltningen, også med forvaltningens presseteam. Vi er en del af CDI, Center for Digitalisering og Innovation, der driver udviklingen af digitalisering i forvaltningen samt på tværs af hele Københavns Kommune.

Vi bor tæt på Københavns Rådhus, og vi er godt 70 medarbejdere fordelt på fire kontorer. Du ansættes i kontoret for Kommunikation og Digital Læring.

Løn- og ansættelsesvilkår

Vi tilbyder løn og ansættelse efter kvalifikationer og erfaringer, i henhold til gældende overenskomst. Vi ønsker tiltrædelse snarest muligt.

Yderligere information

Har du spørgsmål vedr. stillingen, er du velkommen til at kontakte kommunikationschef Ulla Hovgaard Ramlau på 4045 3369 eller specialkonsulent Trine Søe på 2154 3426.

Læs mere om Københavns Kommune på www.kk.dk.

Søg via dette link senest mandag den 13. juli 2020

Vi forventer at afholde screeningssamtaler i uge 33.

Vi forventer at afholde 2. samtalerunde i uge 34 el. 35. Du vil blive bedt om at løse en opgave i forbindelse med 2. samtale.

Kultur- og Fritidsforvaltningen

I Kultur- og Fritidsforvaltningen tror vi på, at tillid og samarbejde både øger medarbejdernes trivsel og højner kvaliteten, produktiviteten og vores evne til at gå nye veje.

Det digitale nyhedsmedie Kulturmonitor sætter hver dag spot på dagsordenen i kulturbranchen og leverer nyheder, debatindlæg og analyser om områderne film, scene, kunst, musik, litteratur og kulturpolitik.