TOP

Kommunikationsbureau opruster og fortsætter transformation af virksomheden

Danmarks største kommunikationsbureau på kulturområdet Have A/S har som så mange andre mærket coronakrisen kradse og har siden marts taget afsked med flere medarbejdere. Senest er en af Haves mangeårige nøglemedarbejdere, Kristina Sindberg, rykket til Geelmuyden Kiese som seniorrådgiver.

Men nu ser man hos Have A/S lys for enden af tunnelen og opruster igen med to nye kommunikationsmedarbejdere, oplyser man i en pressemeddelelse.

Sandra Nynne Jensen tiltræder jobbet som presse- og eventrådgiver på hovedkontoret i København efter blandt andet at have været pr- og kommunikationsansvarlig på Teatret Slotsgården i Odense, mens Sofie Klindrup er Haves nye pressekoordinator i Aarhus. Hun har tidligere arbejdet hos det aarhusianske pr- og reklamebureau Aros Kommunikation.

Transformation af virksomheden fortsætter

Samtidig fortsætter man den transformation af virksomheden, som man igangsatte for to år siden. Transformationen har blandt andet bestået i en ny ledelsesstruktur og ansættelsen af seniorpresserådgiver Anja Linnet på hovedkontoret i København og presserådgiver Stine Albrechtsen på Aarhus-kontoret. Hertil kommer ansættelsen af Johannes Mandal som strategisk rådgiver og Rikke Hesselholt som presserådgiver, ligesom virksomheden har udviklet sit eget talentudviklingsprogram med navnet Bloom.

”Krisen har med al tydelighed vist, hvilke store kommunikative udfordringer, der venter kulturlivet i de kommende år. Tiden kalder mere end nogensinde på unge, visionære og dynamisk tænkende hjerner, som kan udfordre status quo og gribe kommunikationsudfordringerne anderledes an – selvfølgelig i forhold til alle de digitale platforme, men også inden for traditionel pr, som stadig spiller en afgørende rolle i forhold til at få sit budskab ud,” udtaler direktør Michael Feder. 

Journalist og redaktør på Kulturmonitor. Jeg skriver nyheder, debat, analyser og baggrundsartikler om kunst og kultur med fokus på branchen, forretningen og beslutningstagerne. Modtager meget gerne alle former for ris, ros, tips og kommentarer på lars@kulturmonitor.dk