TOP

Kommende DR-serie er udtaget til stor international seriefestival

Mens TV 2-serien ‘Sex’ i disse dage vises i serieprogrammet på årets Berlinale, er en anden dansk serie netop blevet blåstemplet og udvalgt af en stor international festival. 

Det drejer sig om DR’s kommende dramaserie ‘Ulven kommer’, der først forventes klar til et dansk tv-publikum i oktober, men som allerede nu er blevet udtaget til hovedkonkurrencen på den internationale seriefestival Series Mania, der finder sted i den franske by Lille. 

Det skriver filmmagasinet Ekko.

‘Ulven kommer’ handler om en fjortenårig pige, som skriver en skoleopgave, hvori hun anklager sin stedfar for grov vold. Mens stedfaren og andre centrale familiemedlemmer benægter påstandene, ender beskyldningerne og den igangsatte sagsbehandling med at splitte familien ad. Imens består det centrale spørgsmål: Hvem fortæller egentlig sandheden?

‘Ulven kommer’ er hovedforfattet af Maja Jul Larsen, der tidligere har skrevet episoder til ‘Borgen’, ‘Arvingerne’ og ‘Bedrag’.

Serien har desuden instruktører som Pernille Fischer Christensen (‘Unge Astrid’), May el-Toukhy (‘Dronningen’) og Samanou Acheche Sahlstrøm (‘Til vi falder’) med ombord, mens rollelisten blandt andre tæller Bjarne Henriksen og Peter Plaugborg.

Series Mania afholdes fra 20. marts og en uge frem. 

Jeg skriver nyheder og større artikler om alt inden for kulturbranchen. Kontakt mig gerne med tips og idéer på rasmus@kulturmonitor.dk