TOP

Københavnsk spillested varsler færre chancer og flere danske artister på den anden side af coronakrisen

Coronakrisen kræver fleksible fremtidsplaner og forventninger, der er forberedt på det værste. Det ved det københavnske spillested Vega alt om.

I et interview med Soundvenue fastslår Vegas kommunikationschef, Ditte Sig Kramer, at spillestedet satser på en genåbning 1. september. Til den tid vil selve Vegas musikprofil dog bære tydeligt præg af corona-lukningen.

“Efter krisen tror jeg, at vi kommer til at køre et mere sikkert program for at være sikre på at sælge billetter. Selvfølgelig har vi stadig forpligtelser i forhold til den støtte, vi får til blandt andet talentudvikling, og det kommer vi ikke til at vige fra. Men der kan godt være nogle chancer, vi ikke tager på nogen artister, som vi normalt havde gjort, fordi vi havde økonomien til det,” siger Ditte Sig Kramer til Soundvenue.

Hun bekræfter, at programmerne på Vegas tre scener, der normalt udgøres af 60 procent udenlandske kunstnere, i højere grad vil bestå af danske kunstnere til efteråret, såfremt genåbningen bliver en realitet.

“Det tror jeg sagtens, man kan forestille sig. I den grad,” siger kommunikationschefen.

Jeg skriver nyheder og større artikler om alt inden for kulturbranchen. Kontakt mig gerne med tips og idéer på rasmus@kulturmonitor.dk