TOP

Københavns største kulturbegivenhed knopskyder med nyt tiltag

Kulturnatten har gennem de sidste 26 år stået for Københavns største årlige kulturbegivenhed med flere hundrede arrangementer for børn og voksne i alle aldre. I oktober 2018 købte over 94.000 således billet til den populære begivenhed, og de tog omkring 35.000 børn og børnebørn med på eventyr.

Men som noget nyt får børnene nu deres helt egen Kulturnat, oplyser organisationen bag Kulturnatten i en pressemeddelelse.

Den Lille Kulturnat finder sted for første gang den 15. marts 2019 kl. 16-2, og folkene bag lover, at det bliver Kulturnatten som man kender den, men i dette tilfælde udelukkende med arrangementer for børn sammen med deres voksne.

Billetten til Den Lille Kulturnat er et armbånd, der kan købes hos 7-Eleven og enkelte museer i indre København og på Frederiksberg fra og med den 1. marts. Med armbåndet er der fri adgang til arrangementerne i Den Lille Kulturnats program kl. 16-21.

Alle over 12 år har brug for et armbånd for at deltage, og det koster 85 kr. En voksen med armbånd kan frit tage fire børn med under 12 år, og armbåndet gælder IKKE som rejsehjemmel til bus, tog og Metro.

Armbåndet vil også kunne købes online i Kulturnattens webshop den 25. februar – 8. marts 2019. 

Kulturnatten modtager ikke støtte fra stat eller kommune, og alle indtægter stammer fra billetsalg.

Det digitale nyhedsmedie Kulturmonitor sætter hver dag spot på dagsordenen i kulturbranchen og leverer nyheder, debatindlæg og analyser om områderne film, scene, kunst, musik, litteratur og kulturpolitik.