TOP

Klaus Knakkergaard udnævnt som ny kulturredaktør på Fyn

Da den nuværende kulturredaktør på Fyens Stiftstidende og Fyens Amts Avis, Peter Hagmund, rykker til Helsingør for at blive ny chefredaktør på Helsingør Dagblad, har de fynske medier fundet ny kulturredaktør.

Valget er faldet på 37-årige Klaus Knakkergaard, skriver fyens.dk.

Knakkergaard har siden 2018 været redaktør på Ugeavisen Odense og har blandt andet været med til at skabe magasinet Pindle og handels- og kulturlivsguiden I Byen samtidig med, at han har været medarrangør af begivenheder som Best of Odense og Best of Svendborg. 

Han har desuden arbejdet som lokaljournalist i Kerteminde, Assens og Middelfart.

“Vi skal skrive om kultur i et tæt samarbejde med de aktører, der er. Jeg oplever gang på gang, hvor meget engagement og passion, der findes hos dem, der arbejder med kultur, og det er deres begejstring, vi skal formidle til læserne. Det kan vi gøre gennem talks og caféer, hvor vi kan skabe en ny og anderledes måde at formidle kunstnernes tanker og visioner på,” siger Klaus Knakkergaard til avisen. 

Han fortsætter sideløbende med posten som kulturredaktør også i sit nuværende virke som redaktør for Ugeavisen Odense. Lige nu er han dog på barsel og starter derfor først i det nye job den 1. august.

Journalist og redaktør på Kulturmonitor. Jeg skriver nyheder, debat, analyser og baggrundsartikler om kunst og kultur med fokus på branchen, forretningen og beslutningstagerne. Modtager meget gerne alle former for ris, ros, tips og kommentarer på lars@kulturmonitor.dk