TOP

Jyderup Højskole får ny forstander fra teaterverdenen

Når medstifter og nuværende forstander på kulturhøjskolen Jyderup Højskole, Poul Henrik Jensen, stopper til maj, rykker Gert Møller Jensen ind i forstanderboligen. 

Gert Møller Jensen har blandt andet arbejdet på Holbæk Drama College og hos teaterkompagniet Superreal, og han har 20 års erfaring med kultur- og ungeområdet. 

’’Jeg glæder mig til at videreføre Jyderup Højskoles værdier om social og grøn bæredygtighed og kunstens vigtige rolle i samfundet,” udtaler Gert Møller Jensen i en pressemeddelelse. 

Ansættelsesudvalget – med Lena Brostrøm, der er formand for Jyderup Højskoles bestyrelse, i spidsen – begrunder blandt andet valget af Gert Møller Jensen med, at han kan være med til at løfte Jyderup Højskole til nye højder.  

“Hans værdier og fremtidsvisioner matcher Jyderup Højskoles, og med hans analytiske sans, organisatoriske evner, nysgerrighed samt evner og erfaringer med at relatere til og skabe forandring for og med unge, er vi sikre på at han bliver en stærk fremtidig forstander for Jyderup Højskole,” lyder det fra Lena Brostrøm.

Journalist og redaktør på Kulturmonitor. Skriver og redigerer nyheder, kommentarer, analyser og baggrundsartikler om alt inden for kulturbranchen. Skriv til mig på birgitte@kulturmonitor.dk med alle former for input, der kan være med til at gøre Kulturmonitor til Danmarks bedste kulturmedie.