TOP

Journalist til Kulturmonitor

Brænder du for kunst og kulturjournalistik, og mestrer du både hurtige nyheder og tilbundsgående research? Har du lyst til at blive en del af et effektivt og hårdtarbejdende redaktionelt team, hvor medbestemmelse, åbenhed og ansvar er en selvfølge for alle?

På Kulturmonitor søger vi en journalist, der har lyst til at arbejde med kunstens og kulturens vigtige rolle i samfundet.

Jobbet

Der er tale om en nyoprettet fuldtidsstilling på et af Danmarks nyeste nichemedier. Vi er et lille mediehus i hastig vækst med store drømme og ambitioner. Du vil derfor i høj grad få indflydelse på, hvordan jobbet defineres og blive involveret i den udvikling, som Kulturmonitor lige nu gennemgår.

Ansættelsesvilkår og aflønning fastlægges efter aftale og på baggrund af kompetencer.

Vi sætter stor pris på forskellighed og opfordrer derfor alle køn, etniciteter, overbevisninger og alverdens trosretninger til at søge job hos os.

Dig

Du kan være nyuddannet eller erfaren inden for kulturjournalistik – det vigtigste er, at du interesserer dig indgående for kunst og kultur.

Du er ikke nødvendigvis ekspert indenfor samtidskunst eller kan huske alle, der har spillet på Orange Scene siden 1975. Men du kender de fem vigtigste bogforlag i Danmark og ved, hvem der er kulturpolitisk ordfører for de forskellige partier. Med andre ord interesserer du dig lige så meget for processerne bag kulturen og kunsten som for selve dens væsen.

Du har et godt netværk, er dygtig til at se historier og har evnen til at formidle dem på en god og skarp måde.

Du mestrer evnen til at tænke analytisk, har et godt overblik og mester arbejdet med store mængder data.

Du føler dig helt hjemme i at arbejde på digitale platforme og på de sociale medier.

Os

Kulturmonitor er et nyt, digitalt og abonnementsbaseret nichemedie med ambitioner om at være samlingssted for kulturbranchen i hele Danmark.

Vi holder til i et dejligt baghus på Krausesvej på Østerbro som en del af Villa Kultur – et kontorfællesskab for små virksomheder og startups, der alle arbejder med kunst og kultur.

Kulturmonitor bliver drevet af Monitor Media ApS.

Ansøgning

Hvis du vil høre mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte Lars Rix på lars@kulturmonitor.dk eller tlf. 29267530 mellem 16-17.

Vi modtager gerne ansøgninger hurtigst muligt og indkalder løbende til samtaler. Sidste frist er tirsdag 20. august kl 18. Send din ansøgning og dit cv til kontakt@kulturmonitor.dk

Vi glæder os til at høre fra dig.

Det digitale nyhedsmedie Kulturmonitor sætter hver dag spot på dagsordenen i kulturbranchen og leverer nyheder, debatindlæg og analyser om områderne film, scene, kunst, musik, litteratur og kulturpolitik.

Ny abonnent? Bestil abonnement

Log ind test