TOP

John Blicher Madsen ny agent hos 3rd Tsunami Agency

John Blicher Madsen er blevet ansat som ny agent hos 3rd Tsunami Agency og skifter dermed stol efter seks år ved roret i Musicall’s bookingafdeling.

”Jeg er superspændt på og motiveret for at skulle arbejde med det erfarne team hos 3rd Tsunami. De har fingrene på pulsen, og vi har en fælles filosofi omkring repræsentation, der er stærk og fremadskuende. Jeg glæder mig helt vildt til de nye udfordringer og det benhårde, målrettede arbejde for en række af landets dygtigste artister – fra vækstlag til superstjerne, på tværs af genrer,” lyder det i en meddelelse fra 3rd Tsunami Agency.

John Blicher Madsen vil i sin nye stilling fortsat repræsentere navne som blandt andet Emil Stabil, Wafande, Humørekspressen, Pattesutter, Michael Williams og Lillebittebock. 

Journalist og redaktør på Kulturmonitor. Jeg skriver nyheder, debat, analyser og baggrundsartikler om kunst og kultur med fokus på branchen, forretningen og beslutningstagerne. Modtager meget gerne alle former for ris, ros, tips og kommentarer på lars@kulturmonitor.dk

Ny abonnent? Bestil abonnement

Log ind test