TOP

Jesper Stein og ‘Rampen’ vinder Læsernes Bogpris 2021

Danmarks Biblioteksforening og de danske folkebiblioteker har endnu en gang bedt landets læsere om at stemme på deres favorit blandt danske bogudgivelser fra det forgangne år.

Tre ugers afstemning blandt de 10 nominerede udgivelser er afsluttet, og Jesper Steins selvbiografiske roman ‘Rampen’ kan nu kåres som vinderen af Læsernes Bogpris 2021, oplyser Danmarks Biblioteksforening i en pressemeddelelse.

‘Rampen’ var oppe mod blandt andre Olga Ravns ‘Mit Arbejde’, Stine Pilgaards bestseller ‘Meter i Sekundet’ og Lone Franks ‘Størst af alt – om kærlighedens natur’.

Forfatteren vil allerede i dag modtage prisen på årets bibliotekspolitiske topmøde, der afholdes i Aalborg Kongres- og Kulturcenter. Sammen med hæderen fra landets læsere følger også prisen på 50.000 kroner fra Danmarks Biblioteksforening.

Journalist og redaktør på Kulturmonitor. Jeg skriver nyheder, debat, analyser og baggrundsartikler om kunst og kultur med fokus på branchen, forretningen og beslutningstagerne. Modtager meget gerne alle former for ris, ros, tips og kommentarer på lars@kulturmonitor.dk