TOP

Jesper Jürgensen skal være rådgiver for Egmont Publishing

Jesper Jürgensen er blevet ansat ny rådgiver i Egmonts Corporate Communications og Public Affairs. Jesper Jürgensen får et særligt ansvar for Egmont Publishing, hvor han skal varetage pressehåndtering, kommunikation og rådgivning og skal derudover bidrage til Egmonts øvrige kommunikationsopgaver.

“Med Jesper Jürgensen ombord styrker vi teamet med en erfaren kommunikatør, der har været en del af mediebranchen i mange år. Jeg er overbevist om, at han vil kunne levere presse- og kommunikationsrådgivning på et højt niveau samt at han med sin store brancheindsigt vil være en god støtte i forhold til vores mange samarbejdsrelationer,” udtaler Line Aarsland, Vice President for Corporate Communications og Public Affairs, i en pressemeddelelse. 

Jesper Jürgensen er oprindeligt uddannet folkeskolelærer med en tillægsuddannelse i journalistik. Han har arbejdet som journalist og redaktionschef på blandt andet dagbladet Information og Markedsføring og var i en årrække informationschef i Discovery Networks Danmark. Senest har han været Publicistisk chef i Danske Medier og kommunikationschef i Dansk Golf Union.

“Jeg glæder mig til at blive en del af Egmont, der er Danmarks største mediekoncern og er på en spændende vækstmission. Det er motiverende at skulle arbejde i en erhvervsdrivende fond, hvor overskuddet geninvesteres i medieforretningen og 100 millioner kroner hvert år bruges til at hjælpe børn og unge. Etablerede medietitler forandrer sig og nye forretningsområder udvikles, og det bliver en spændende og udfordrende opgave at skulle bidrage med stærk kommunikation og interessevaretagelse, der understøtter forretningen,” udtaler Jesper Jürgensen.

Journalist og redaktør på Kulturmonitor. Skriver og redigerer nyheder, kommentarer, analyser og baggrundsartikler om alt inden for kulturbranchen. Skriv til mig på birgitte@kulturmonitor.dk med alle former for input, der kan være med til at gøre Kulturmonitor til Danmarks bedste kulturmedie.