TOP

Hugo Helmig scorer international pladekontrakt

Den danske sanger Hugo Helmigs pladeselskab The Bank har skrevet kontrakt med det britiske pladeselskab AWAL. Det betyder, at den unge pop-sanger i fremtiden kan forvente international interesse. Det skriver Music Business Worldwide.

Med kontrakten følger nemlig en lang række service – herunder marketing, promovering gennem kampagner, sikring af rettigheder og global distribuering. 

“Det har været fedt at være med til at gro Hugos karriere i tæt samarbejde med AWAL (..) Vi er glade for, at vi nu kan stramme tingene op ved at udgive et af de bedste pop-album fra Danmark i et længerevarende samarbejde med AWAL,” siger Jakob Sørensen, der er partner i The Bank.

Det er ikke første gang, AWAL, der er ejet af det britiske pladeselskab Kobalt, og Hugo Helmig stifter bekendtskab. Tidligere har de nemlig arbejdet sammen om udgivelsen af EP’en ‘Promise’ og singlerne ‘Wild’ og ‘Please Don’t Lie’. Netop ‘Please Don’t Lie’ blev et regulært hit for Helmig – ikke kun i Danmark.

Hos AWAL er der stor begejstring for samarbejdet med Hugo Helmig, der nu kulminerer i en pladekontrakt.

“Tilbage i 2017 havde Hugo en fantastisk start på karrieren i Danmark, og han fortsatte med at opnå momentum i Europa. Det har været enormt givende at følge hans udvikling som artist, og vi føler os sikre på, at vores fortsatte samarbejde med The Bank vil gøre det muligt for Hugo at nå det globale niveau som uafhængig artist,” siger Paul Trueman, der er manager hos AWAL og Kobalt til Music Business Worldwide.

Jeg skriver nyheder og større artikler om alt inden for kulturbranchen. Kontakt mig gerne med tips og idéer på kasper@kulturmonitor.dk.

Ny abonnent? Bestil abonnement

Log ind test