TOP

Holbæk Teater har sikret sig en ny hovedsponsor

På Holbæk Teater har de fået en ny hovedsponsor. Ifølge Sjællandske Medier har teatret netop indgået et partnerskab med Sparekassen Sjælland-Fyn. De vil dog ikke afsløre, hvor stort et beløb pengeinstituttet støtter dem med, men også at det klart er teatrets hidtil største sponsor.   

På Holbæk Teater har de allerede planer om, hvordan de vil bruge de ekstra midler fra den nye hovedsponsor.

”Vi kan for eksempel gøre vores ungdomsbilletter billigere eller måske arrangere flere forestillinger uden for huset. Det må vi se, men jeg kan i hvert fald garantere, at pengene ikke går til at sætte lønningerne op,” fortæller Hans Michael Larsen, formand for Holbæk Teaters bestyrelse til Sjællandske Medier.

Holbæk Teater er en vigtig del af samfundet

Administrerende direktør for Sparekassen Sjælland-Fyn, Lars Petersson, anser Holbæk Teater for at være en vigtig del af samfundet i Holbæk, derfor ser han også meget frem til samarbejdet med teatret.

”Holbæk Teater tager Holbæk til nye højder kulturelt og medvirker til, at talenter kan udfolde og udvikle sig. Samtidig skaber teatret et lokalt sammenhold, når der opføres teaterstykker, som samler unge som ældre. Det er derfor med stor glæde, at vi har indgået partnerskabet med Holbæk Teater,” udtaler den administrerende direktør i en pressemeddelelse.

I samarbejdet vil der være fokus på at skabe flere lokale oplevelser for Holbæk-egnen.

Det er ikke uvant for Holbæk Teater at lave denne type partnerskaber, hvor de med aktører fra det lokale erhvervsliv samarbejder om at skabe udvikling i Holbæk og de omkringliggende byer.

Jeg skriver nyheder og større artikler om alt inden for kulturbranchen. Kontakt mig gerne med tips og idéer på natalie@kulturmonitor.dk