TOP

Heartbeats udvider med forlag – første udgivelse er en lydbog om kagebageri

Kultur- og podcastmediet Heartbeats, som er delvist ejet af Aller, udvider og lancerer forlaget Heartbooks. 

Det nye forlag skal både udgive papir- og lydbøger og er klar med den første udgivelse i form af  lydbogen ’Vores bageeventyr – bagning med børn’ af tidligere semifinalist i ‘Bagedysten’ Ditte Julie. 

Ifølge Mediawatch har Heartbooks ikke lagt sig fast på en særlig udgivelsesfrekvens. 

”Vi kommer til at udgive, når det giver mening, men har allerede to udgivelser planlagt i 2021,” oplyser direktør for Heartbeats, Le Gammeltoft, til Mediawatch. 

’Vores bageeventyr – bagning med børn’ er ifølge forlaget Danmarks første lyd-bagebog. 

“Uanset om du er barn eller voksen, skal din kreativitet og dit bageeventyr ikke bremses af, at en opskrift kan være svær at læse. Jeg har selv læsevanskeligheder og kæmpede virkelig med det som barn. Det bør børn ikke – og heller ikke voksne selvfølgelig – være nødsaget til, så derfor er det en kæmpe drøm, der går i opfyldelse for mig, at jeg har fået muligheden for at indspille den første bagebog i Danmark som lydbog,” udtaler Ditte Julie i en pressemeddelelse.

Journalist og redaktør på Kulturmonitor. Skriver og redigerer nyheder, kommentarer, analyser og baggrundsartikler om alt inden for kulturbranchen. Skriv til mig på birgitte@kulturmonitor.dk med alle former for input, der kan være med til at gøre Kulturmonitor til Danmarks bedste kulturmedie.