TOP

Heart får millioner fra fond til at stille skarpt på morgendagens stjerne

Heart får tre millioner kroner fra Det Obelske Familiefond til museets Future-program, som er ét af tre ben i Hearts udstillingsstrategi.

Ambitionen med Future-programmet er at stille skarpt på morgendagens stjerner på den internationale kunstscene. De to øvrige ben i udstillingsstrategien er design og historie. 

Det er ikke første gang, at Heart nyder godt af støtte fra fonden. Det Obelske Familiefond har støttet Future-program, siden det blev skabt i 2013, og den nye donation skal bakke programmet økonomisk op i perioden 2019-2021.

“Samtidskunsten er vores dna her på Heart. Det er vigtigt altid at have øjnene åbne for den nyeste udvikling, og derfor er det afgørende for os at Det Obelske Familiefond fortsat støtter Hearts Future-program,” lyder det fra Hearts direktør, Holger Reenberg, i en pressemeddelelse. 

Future-programmet har i perioden 2019-2021 fokus på temaerne dialog og identitet. Efterårets aktuelle Future-udstilling med den canadiske kunstner Chloe Wiseder sætter under titlen ‘And Everything Was True’ fokus på gruppedynamikker, begær, menneskelig interaktion og de sociale mediers magt over vores blik på os selv og andre. 

Programmet fortsætter med en større gruppeudstilling i forbindelse med Socle du Monde Biennalen 2020 og afsluttes med en udstilling med Kirsten Astrup og Maria Bordorff i 2021.

Journalist og redaktør på Kulturmonitor. Skriver og redigerer nyheder, kommentarer, analyser og baggrundsartikler om alt inden for kulturbranchen. Skriv til mig på birgitte@kulturmonitor.dk med alle former for input, der kan være med til at gøre Kulturmonitor til Danmarks bedste kulturmedie.