TOP

Hannah Toticki Anbert skal stimulere en bredere kunstinteresse blandt Kunst På Arbejdes medlemmer

Billedkunstner Hannah Toticki Anbert indtræder i Kunst På Arbejdes bestyrelse som repræsentant for Akademiraadet. Det oplyser foreningen i en pressemeddelelse. 

Hannah Toticki Anbert skal bidrage til foreningens arbejde med at skabe debat om samtidskunsten og stimulere en bredere kunstinteresse blandt medlemmerne.

Som billedkunstner arbejder Hannah Toticki Anbert især med performance og skulptur, og hun har arbejdet med et særligt salgssystem i forhold til sin kunst. 

“Det var noget, jeg besluttede mig for at gøre, da jeg stoppede på Kunstakademiet, og jeg har siden haft lidt forskellige eksperimenter med det. Nu har det i et stykke tid været sådan, at jeg estimerede hvor stor en procentdel af min arbejdstid, jeg havde brugt på værket, og så betalte køberen den givne procentdel af vedkommendes månedsløn før skat,” har hun blandt andet fortalt til Kulturmonitor 

Kunst På Arbejde er en non-profit forening, der råder over en Danmarks største private kunstsamlinger, og som udlåner samtidskunst til arbejdspladser.

Journalist og redaktør på Kulturmonitor. Skriver og redigerer nyheder, kommentarer, analyser og baggrundsartikler om alt inden for kulturbranchen. Skriv til mig på birgitte@kulturmonitor.dk med alle former for input, der kan være med til at gøre Kulturmonitor til Danmarks bedste kulturmedie.