TOP

Gutkind henter to nye medarbejdere fra konkurrenten Gyldendal

Det nu mellemstore forlag Gutkind er igen gået på strandhugst hos konkurrenten Gyldendal, og har hentet to nye medarbejdere fra Danmarks største forlag. 

Denne gang har forlaget udvidet sin salgs- og marketingafdeling med Josefine Fahlmann Kristensen som ny marketing projektleder og Niclas Bohnsen, der tiltræder i en nyoprettet stilling som B&U-redaktør med medansvar for at løfte Gutkinds nye satsning på skønlitteratur til børn og unge. Det oplyser forlaget i en pressemeddelelse.

Josefine Fahlmann Kristensen er cand.mag i medievidenskab og digital design. Hun har en baggrund som caster, produktionsassistent og tilrettelægger på en række DR-programmer. Senest har hun arbejdet med markedsføring, sociale medier, videoproduktion og lanceringer af skønlitterære forfatterskaber hos Gyldendal. 

Niclas Bohnsen er cand. mag. i litteraturhistorie fra Aarhus Universitet. Han begyndte hos Høst & Søn som praktikant i 2018 og har siden være konsulent og projektansat ved henholdsvis Høst & Søn og Gyldendal, inden han blev fastansat som redaktionsassistent hos Gyldendal B&U i januar 2021. 

”Det går stærkt for Gutkind. Det er ingen hemmelighed, at forlagets første år i markedet har været en succes, og det har pustet til ambitionerne. Vi udvider programmet, virkeliggør drømme og idéer sammen med forfattere og samarbejdspartnere, og vi ansætter branchens bedste medarbejdere til at sikre, at det sker effektivt og med den kvalitet, vi gerne vil stå for. Niclas Bohsen og Josefine Fahlmann Kristensen er fremragende forlagsfolk på hvert sit felt, og de er med til at sikre Gutkinds videre vej ind i fremtiden,” siger forlagsdirektør Jacob Søndergaard.

Både Niclas Bohnsen og Josefine Fahlmann Kristensen starter 1. august. 

Journalist og redaktør på Kulturmonitor. Jeg skriver nyheder, debat, analyser og baggrundsartikler om kunst og kultur med fokus på branchen, forretningen og beslutningstagerne. Modtager meget gerne alle former for ris, ros, tips og kommentarer på lars@kulturmonitor.dk