TOP

Grønnere Grøn indgår samarbejde med kulturiværksætter og udvider med mere end 100 koncerter

Grøn Koncert er i år blevet til Grønnere Grøn, hvor etablerede artister som Mads Langer, Medina, Phlake, Scarlet Pleasure og Topgunn rykker ind i haver, baggårde og altaner rundt omkring i landet for at spille. Nu bliver konceptet udvidet med over 100 koncerter med lokale kunstnere.

Udvidelsen sker i et samarbejde med den kulturelle iværksættervirksomhed UNCOVERMusic, der vil være livemusikkens svar på airbnb, og som formidler kontakt mellem musikere og musikforbrugere.

Værterne for de over 100 ekstra koncerter vil blive fundet via en konkurrence, som alle kan deltage i. 

Det corona-tilpassede Grønnere Grøn finder sted den 25. juli og indebærer blandt andet også, at Nova sender liveradio fra koncerterne hele dagen, mens det også er planen, at dagen skal kulminere med et stort show, der vil blive sendt på TV 2 og TV 2 PLAY.

Journalist og redaktør på Kulturmonitor. Skriver og redigerer nyheder, kommentarer, analyser og baggrundsartikler om alt inden for kulturbranchen. Skriv til mig på birgitte@kulturmonitor.dk med alle former for input, der kan være med til at gøre Kulturmonitor til Danmarks bedste kulturmedie.