TOP

Gorm Arildsen er ny direktør for Koda

Den 1. juli tiltræder Gorm Arildsen posten som ny administrerende direktør for rettighedsorganisationen Koda. Han afløser Anders Lassen der har siddet ni år på posten, inden han og bestyrelsen for Koda blev enige om at afslutte samarbejdet

Gorm Arildsen blev ansat som vicedirektør i Koda i 2012. Han kom til Koda med en række ledende poster bag sig og stor  erfaring indenfor økonomistyring, effektivisering af administrative processer, systemimplementering og kunderelationer.

Før skiftet til Koda har han varetaget direktørposter inden for forskellige sektorer, fra energi og medier til finans. Fra 2006 – 2011 var han ansat i PFA Pension, hvor han blandt andet var direktør for kundeservice og salg. Fra 2001 til 2005 var han ansat i det Berlingske Officin; først som kommerciel direktør på Berlingske Lokalaviser, og derefter som administrerende direktør for Erhvervsbladet A/S. Herudover har han fungeret som konsulent indenfor forskellige service- og offentlige organisationer.

Gorm Arildsen er 51 år. Uddannet Cand.merc. i økonomistyring og har suppleret uddannelsen med en række media management fag på North Western University i Chicago og strategifag på Insead.

Journalist og redaktør på Kulturmonitor. Jeg skriver nyheder, debat, analyser og baggrundsartikler om kunst og kultur med fokus på branchen, forretningen og beslutningstagerne. Modtager meget gerne alle former for ris, ros, tips og kommentarer på lars@kulturmonitor.dk