TOP

Forlagsmand bliver (måske) ny direktør for Radio24syv

Når Radio24syvs nuværende direktør, Jørgen Ramskov, rykker til filmbranchen senere på efteråret og bliver direktør for Producentforeningen, tager en markant profil fra forlagsverdenen, Jakob Kvist, plads i hans stol. Det skriver Berlingske

Jakob Kvist meldte i maj ud, at han efter 17 år som som kreativ direktør på People’sPress stoppede for i stedet at være tilknyttet forlaget som konsulent. 

Jakob Kvist tiltræder dog kun stillingen som radiodirektør, hvis Radio24syv får sendetilladelse til at fortsætte som ny digital DAB-kanal, hvilket bliver afgjort i slutningen af oktober. Indtil da vil han dog lede arbejdet med at forsøge at vinde udbuddet af DAB-kanalen.

»Vi ønsker at videreføre den radio, som mange mennesker er kommet til at holde meget af, med en særlig tone og en særlig tilgang til journalistik. Det er svært præcist at definere, hvad det er, men jeg synes, at Radio24syv er en originalt tænkende radio, som ofte overrasker. Den er modig og uforfærdet, og den undlader at tale ned til lytterne. Den behandler ikke lytterne som små børn, men som voksne mennesker, og det holder jeg meget af, og sådan skal det fortsætte,« siger Jakob Kvist til Berlingske. 

Journalist og redaktør på Kulturmonitor. Skriver og redigerer nyheder, kommentarer, analyser og baggrundsartikler om alt inden for kulturbranchen. Skriv til mig på birgitte@kulturmonitor.dk med alle former for input, der kan være med til at gøre Kulturmonitor til Danmarks bedste kulturmedie.