TOP

Forlaget Zara skifter ejerstruktur og indleder samarbejde med tidligere salgschef fra Gads Forlag

Forlaget Zara, der tidligere hed Forlaget Bazar, og som i dag udgiver såvel børnebøger som romaner med bestsellerforfattere som Paulo Coelho, Victoria Hislop, Cecillia Samartin, Lucy Dillon og danske Susanne Clod Pedersen, har skiftet ejerstruktur. 

Fra 1. januar 2020 står stifter Anette Adelsbøll som eneejer. Hun har tidligere ejet 50 procent af forlaget. Samtidig har forlaget indgået en samarbejdsaftale med Tina Fossing, der skal stå for forlagets digitale udgivelser og have delvis ansvar for den daglige drift, lyder det i en pressemeddelelse. 

“Det er forlagets plan at fortsætte med at udgive de nuværende forfattere samt at udvide udgivelsessortimentet både i genrer og volumen,” lyder det.  

Tina Fossing har mere end 12 års erfaring fra bogbranchen, senest som salgschef hos Gads Forlag. Før det var hun markedschef hos Gyldendals internetboghandel.

Journalist og redaktør på Kulturmonitor. Jeg skriver nyheder, debat, analyser og baggrundsartikler om kunst og kultur med fokus på branchen, forretningen og beslutningstagerne. Modtager meget gerne alle former for ris, ros, tips og kommentarer på lars@kulturmonitor.dk