TOP

Forlag overtager it-platformen GoTutor

Alinea, der er Danmarks største forlag inden for undervisningsmidler til grundskolen, køber platformen GoTutor, der fungerer som en lektiehjælp i hjemmet. Det oplyser forlaget i en pressemeddelelse. 

”Med alle vores øvrige undervisningsaktiviteter og forlagets mange forskellige ressourcer har vi de ideelle forudsætninger for, at GoTutors undervisere kan gøre en større forskel, end de allerede gør nu. Alinea har gennem længere tid været på udkig efter, hvordan vi kan række endnu længere ud for at lykkes med vores mål om at skabe læring for fremtiden. Sammen med det dygtige team fra GoTutor vil vi være Danmarks førende inden for lektiehjælp,” siger Alineas direktør, Cliff Hansen, i forbindelse med opkøbet.

GoTutor blev stiftet i 2014 af Mads Christensen, der siden da har stået bag platformen, som sikrer en enkel og skalerbar kommunikation i undervisningsforløbet. Underviserne kan således gennem GoTutor tilbyde længerevarende forløb med positiv læring ud fra elevens unikke behov i eksempelvis dansk, matematik, sprog og naturfag på grundskole- og gymnasieniveau. 

Mads Christensen har i forbindelse med salget til Alinea ønsket at søge nye veje. 

”Derfor er jeg meget glad for at kunne give bolden videre til Alinea. Det er den optimale løsning og den helt rigtige partner for GoTutor,” siger Mads Christensen. 

Journalist og redaktør på Kulturmonitor. Jeg skriver nyheder, debat, analyser og baggrundsartikler om kunst og kultur med fokus på branchen, forretningen og beslutningstagerne. Modtager meget gerne alle former for ris, ros, tips og kommentarer på lars@kulturmonitor.dk