TOP

Folkemødet på Bornholm aflyses – for tidligt at sige noget om de økonomiske konsekvenser

Folkemødet 2020 aflyses. Det melder Foreningen Folkemødet i en pressemeddelelse. 

“Vi må desværre meddele, at Folkemødet 2020 aflyses pga. corona-krisen og de mange afledte konsekvenser,“ lyder det fra formand for Foreningen Folkemødet, Jann Sjursen.

Samtidig understreger Jann Sjursen, at beslutningen kommer af hensyn til, og i respekt for det store arbejde, der udføres i hele Danmark forud for et Folkemøde og tilføjer: 

“Foreningen Folkemødet er dybt berørt af de konsekvenser beslutningen får, for både arrangører, leverandører og forventede deltagere på Folkemødet og mange, mange flere – og ikke mindst for de konsekvenser, beslutningen får for Bornholm.”  

Folkemødet bliver således ikke udskudt til senere på året, men vender først tilbage i 2021 – men vel at mærke uden at man endnu kender de økonomiske konsekvenser for årets aflysning.  

“Det vil kræve, at vi – sammen med gode kræfter – i den kommende tid finder løsninger på de konsekvenser, aflysningen får for Foreningen Folkemødets økonomi. Det er ingen tvivl om at vi er afhængige af fortsat støtte fra vores gæster, arrangører og partnere,“ lyder det fra formanden.  

Journalist og redaktør på Kulturmonitor. Jeg skriver nyheder, debat, analyser og baggrundsartikler om kunst og kultur med fokus på branchen, forretningen og beslutningstagerne. Modtager meget gerne alle former for ris, ros, tips og kommentarer på lars@kulturmonitor.dk