TOP

Film i Skoven Århus søger kunstnere

Er du forfatter, musiker, billedkunstner, designer, lydkunstner, skulptør eller noget helt syvende, og har du erfaring i og lyst til at udvikle kunstværker i samarbejde med børn? Så er det måske dig, vi leder efter. Vi ønsker at bygge et netværk af kunstnere, som vi kan skabe projekter sammen med, og som er interesserede i at blive involveret i vores festival i maj 2019 og i fremtiden.

Film i Skoven søger kunstnere, som kan skabe kunstprojekter sammen med skole- og eller børnehavebørn. Det gælder om at give børn en fantastisk oplevelse, hvor kunst og kultur er i fokus – hvordan børnene skal inddrages, bestemmer du.

Film i Skoven foregår fra d. 15. til d. 18. maj i den forårssmukke Riis Skov på Tumlepladsen i Aarhus, og naturen skal derfor være tænkt ind i projektet, da festivalen er et udendørsarrangement. Du vil komme til at arbejde med børn fra Aarhus-området inden festivalen (fra januar til april) og på festivalen i maj. Det er tidligere og med stor succes foregået på den måde, at kunstprojektet på den ene eller anden måde har haft en forbindelse til et tema eller en æstetik fra en film fra vores program, men det er også en mulighed, at kunstværket præsenteres alene. Vi ønsker at være i dialog med dig undervejs omkring projektet, så vi ender med et projekt,som både du og vi er glade for. Det er desuden også en mulighed, hvis nogen kunne være interesserede i at skabe et kunstværk, som vi kan finde en plads til i forårsskoven under festivalen. Denne opgave skal ikke foregå i samarbejde med børn, men det er vigtigt, at du har lyst til at tale med børn om din kunst og være med til at finde på en kreativ måde at formidle din kunst på, så børn får en god oplevelse i mødet med dit værk.

Film i Skoven er en børnefilm- og kulturfestival, som gentænker biografoplevelser, skovture og børnekultur som noget, der aktiverer børn. Festivalens vision er både at skabe en sjov og magisk familieoplevelse, som pirrer den kulturelle forestillingsevne, samt udvide de kreative horisonter for børn såvel som for voksne. Hvis det lyder interessant for dig, kontakt os på kontakt@filmiskoven.dk, skriv “Film i Skoven – Kunstner” i emnefeltet. Vedhæft gerne 3 billeder eller en video af dit tidligere arbejde, dit CV samt en introduktion af, hvem du er, og hvorfor du er interesseret I opgaven.

Ansøgningsfrist d. 19 august.

Læs stillingsopslaget.

Det digitale nyhedsmedie Kulturmonitor sætter hver dag spot på dagsordenen i kulturbranchen og leverer nyheder, debatindlæg og analyser om områderne film, scene, kunst, musik, litteratur og kulturpolitik.

Ny abonnent? Bestil abonnement

Log ind test