TOP

Festival-formand efterlyser konkrete udmeldinger fra myndighederne: “Vi skal meget gerne have besked inden påske”

I den netop overståede weekend mødtes formanden for Vig Festivalen, Lars Gjerlufsen, til et kickoffmøde med festivalens 100 frivillige teamledere og koordinatorer. Dermed fortsætter folkene bag en af de mest etablerede begivenheder i det danske festivallandskab deres planlægning frem mod sommerens festival. Det sker trods manglende klarhed fra myndighedernes side, oplyser festivalledelsen til sn.dk.

Her oplyser man samtidig, at man efter planen går efter en afvikling med en kombination af vaccinepas og test. Blandt andet håber man på, at myndighederne er klar til at sætte et teststed op på festivalpladsen. Men ifølge festival-formanden afhænger det hele stadig af hvilke konkrete krav, der vil blive opsat fra myndighedernes side. Og de krav har man brug for at få klarlagt meget snart.

“Vi skal meget gerne have besked inden påske. Vi kan ikke blive ved med at “planlægge forsigtigt”, som kulturministeren opfordrer til. Der er jo også folk i den anden ende af de kontrakter, vi skal forhandle på plads,” siger Lars Gjerlufsen til sn.dk.

Vig Festival skal efter planen afvikles 8.-10. juli.

Journalist og redaktør på Kulturmonitor. Jeg skriver nyheder, debat, analyser og baggrundsartikler om kunst og kultur med fokus på branchen, forretningen og beslutningstagerne. Modtager meget gerne alle former for ris, ros, tips og kommentarer på lars@kulturmonitor.dk