TOP

Familie siger nej til mindeplads for Kim Larsen

Planerne om at opkalde en plads i København efter sangeren Kim Larsen, der døde 30. september sidste år, er droppet, skriver TV 2 Lorry.

Sagen skulle ellers have været behandlet i Vejnavnenævnet i Københavns Kommune i denne måned, men efter en henvendelse fra Kim Larsens familie, er planerne nu skrinlagt. Familien har vendt tommelfingeren nedad, da sangeren angiveligt selv skulle have udtrykt, at han på ingen måde ønskede en plads opkaldt efter sig. 

Kommunen havde ellers fundet en 750 kvadratmeter stor unavngivet plads ved vandet på Christianshavn, men den skal nu have et andet navn. Det er endnu uvist, om familien at totalt afvisende overfor enhver form for minde om sangeren.

Flere lokalpolitikere var umiddelbart efter hans død ude med forslag til at opkalde en vej eller en havnebro efter sangeren. 

Journalist og redaktør på Kulturmonitor. Jeg skriver nyheder, debat, analyser og baggrundsartikler om kunst og kultur med fokus på branchen, forretningen og beslutningstagerne. Modtager meget gerne alle former for ris, ros, tips og kommentarer på lars@kulturmonitor.dk