TOP

Faaborg-Midtfyn kommune har ansat ny musikskoleleder

Benni Hauge Pedersen, har nu bragt sin passion for musik ind i sit arbejdsliv, og er blevet den nye leder af musikskolen i Faaborg-Midtfyn kommune. Det skriver Fyens.dk.   

Den nye musikskoleleder har tidligere været leder af Oure Friskole. Mens han havde sit lederjob, valgte han at tage en uddannelse som cand.merc. i økonomistyring og ledelse på SDU.

”Nogle har det godt med at gå til blomsterbinding eller fodbold i fritiden. Jeg valgte at bruge min fritid på universitetet,” fortæller Benni Hauge Pedersen til Fyens.dk.

Den arbejdsomme musikskoleleder er oprindeligt uddannet landmand, men han fik hurtigt lyst til at drive det til mere og valgte at videreuddanne sig til lærer. På lærerseminariet blev hans interesse for musik for alvor sat i gang, da han begyndte at spille saxofon og kom med i bigbandet Basic Big Band.

Benni Hauge Pedersen glæder sig til det nye samarbejde med musikskolens elever og ansatte:

”Helt grundlæggende kan jeg godt lide folk, der er passionerede. Det er også det, jeg oplever her,” siger han til Fyens.dk

Den nye musikskoleleder står allerede overfor sin første udfordring, når han skal være med til at sikre, at musikskolen bibeholder sin status som kulturelt fyrtårn i Faarborg-Midtfyn kommune.

Jeg skriver nyheder og større artikler om alt inden for kulturbranchen. Kontakt mig gerne med tips og idéer på natalie@kulturmonitor.dk