TOP

Esbjerg Kulturskole søger en underviser i musik

Esbjerg Kulturskole søger en underviser i musik i Rørkjær Skoles Kulturtalent-klasse, årgang 7-9. Undervisningen foregår i Esbjerg. Stillingen er normeret til 2,74 timer pr. uge. Tiltrædelse snarest muligt.

Vi søger en veluddannet og udadvendt musikunderviser som i teamsamarbejde med 2 andre musiklærere kan varetage undervisningen af klassens ca. 25 musikelever i 2 ugentlige undervisningstimer. Undervisningen vil bestå af sammenspil evt. i grupper samt øvrig relevant musikundervisning.

Klassen består af både rytmiske og klassiske elever på forskellige niveauer. Det vil derfor være af betydning, at du har erfaring med at lave arrangementer.

Se endvidere vedr. kommunens Kulturtalentklasse på http://kulturskolen.esbjergkommune.dk/talent/kulturtalentklasse.aspx

Løn og ansættelsesvilkår i henhold til overenskomsten for musiklærere. Stillingen er omfattet af Ny Løn. Lønnen er afhængig af kvalifikationer, og vil blive fastsat efter en forhandling med den faglige organisation. For en folkeskolelærer, ansat ved Esbjerg skolevæsen, vil der kunne blive tale om en kombinationsansættelse.

Ved ansættelse i stillingen skal straffeattest afleveres og børneattest vil blive indhentet.

Yderligere oplysninger om stillingerne kan fås ved henvendelse til koordinator Maria Grønlund Malling, tlf. 76 16 65 00.

Alle kvalificerede uanset køn, alder eller etnisk baggrund opfordres til at søge stillingen.

Ansøgningsfrist
22. september 2019

Samtaler afholdes i uge 40.

Ansøgningen sendes elektronisk. Klik på ”send ansøgning” nederst og vedhæft din ansøgning, CV samt relevant dokumentation.

SEND ANSØGNING

Det digitale nyhedsmedie Kulturmonitor sætter hver dag spot på dagsordenen i kulturbranchen og leverer nyheder, debatindlæg og analyser om områderne film, scene, kunst, musik, litteratur og kulturpolitik.

Ny abonnent? Bestil abonnement

Log ind test