TOP

Erfaren erhvervsmand bliver ny direktør for Spar Nord Fonden

Det bliver Bo Uggerhøj, der overtager direktørstolen hos en af de store kulturaktører i fondsverdenen, Spar Nord Fonden, når nuværende fondsdirektør Steffen Nørgaard går på pension, oplyser Spar Nord Fonden i en pressemeddelelse. 

”Bo har lang erfaring med strategisk ledelse og kommunikation og kan dermed understøtte udviklingen af Spar Nord Fondens uddelingspolitik og omdømme med udgangspunkt i en strategisk proces og en effektiv stab. Bo har en personlig energi, stærk motivation og kompetencer, der gør ham til et godt match for vores ambition om at tage et nyt stort skridt for Fonden,” siger bestyrelsesformand Michael S. Dahl.

Et ønskejob

Bo Uggerhøj er i dag professionelt bestyrelsesmedlem med stor erfaring fra dansk erhvervsliv. Gennem 17 år har han været CEO i Falck Assistance og SOS International. Derudover har han også arbejdet med bank, pension og forsikring i blandt andet Tryg, Nordea og Danica Pension. 

”Jobbet som fondsdirektør for Spar Nord Fonden er et ønskejob for mig. Jeg ser meget frem til at arbejde med målet om at hjælpe ildsjæle og frivillige, som arbejder for at give andre mennesker ny indsigt, oplevelser og en bedre hverdag”, fortæller Bo Uggerhøj.

Spar Nord Fonden uddeler hvert år mere end 50 millioner kroner til almennyttige, kulturelle, sociale og lokale projekter i Danmark. 

Bo Uggerhøj tiltræder sin nye stilling den 1. maj. 

Journalist og redaktør på Kulturmonitor. Jeg skriver nyheder, debat, analyser og baggrundsartikler om kunst og kultur med fokus på branchen, forretningen og beslutningstagerne. Modtager meget gerne alle former for ris, ros, tips og kommentarer på lars@kulturmonitor.dk