TOP

DMF-leder træder ind i bestyrelsen for Gramex – der stadig har en plads ledig

Medlemsorganisationen Gramex, der varetager rettigheder for udøvende kunstnere og producenter i musikkens verden, har på deres årlige generalforsamling valgt ny bestyrelse. Nyt medlem bliver Nanna Klingsholm, der til daglig er sekretariatsleder i Dansk Musiker Forbund.

Bestyrelsen konstituerede sig efter generalforsamlingen med direktør hos Sundance Music, Laura Littauer, som formand, mens Lena Brostrøm Dideriksen fra Dansk Artist Forbund blev valgt som næstformand, skriver Gramex på deres hjemmeside.  

Bestyrelsen mangler dog stadig at besætte en ledig post som suppleant for kunstnerne. Alle interesserede kan opstille indtil den 19. juni kl. 12. Afstemningen foregår herefter elektronisk indtil den 26. juni kl. 13. 

Gramex har for nylig ansat ny direktør. Anne Sophie Gersdorff Schrøder, der kommer fra en stilling som direktør for Filmret, tiltræder den 1. august. 

Journalist og redaktør på Kulturmonitor. Jeg skriver nyheder, debat, analyser og baggrundsartikler om kunst og kultur med fokus på branchen, forretningen og beslutningstagerne. Modtager meget gerne alle former for ris, ros, tips og kommentarer på lars@kulturmonitor.dk