TOP

Distortion bliver udskudt til efter sommerferien på grund af coronavirussen

Distortion bliver udskudt på grund af corona-situationen. Det oplyser festivalen i en pressemeddelelse. 

Distortion var planlagt til at finde sted 3.-7. juni, men er nu blevet udsat til 26.-30. august. 

“Vi har overvejet mulighederne i over en uge, og vi er sikre på, at vores beslutning er den rigtige for alle involverede,” udtaler Distortions direktør, Thomas Fleurquin, i pressemeddelelsen, hvor det også lyder:

“Vores festivalplads i den lille skov på Refshaleøen var ledig, og arbejdet med at flytte hovednavne ser lovende ud. Samtidig håber vi, at vores beslutning kan lempe lidt af presset på myndighederne. Lige nu har kommunens embedsmænd og politiet vigtigere opgaver end forberedelsen af Distortion.” 

Distortion forventer ikke, at udsættelsen får indflydelse på gadefesternes format, og festivalen har efter eget udsagn nu en god dialog med Københavns Kommune om beslutningen om at udskyde gadefestivalen.

“Det er fornuftigt og helt afgjort den rigtige beslutning at flytte Distortion til et andet tidspunkt. Lige nu er vi i en meget alvorlig og usædvanlig situation. Mange arbejder hårdt på, at vi kommer igennem det her som samfund, på den bedst mulige måde,” siger socialdemokraternes politiske ordfører på Københavns Rådhus, Jonas Bjørn Jensen i  pressemeddelelsen.

Journalist og redaktør på Kulturmonitor. Skriver og redigerer nyheder, kommentarer, analyser og baggrundsartikler om alt inden for kulturbranchen. Skriv til mig på birgitte@kulturmonitor.dk med alle former for input, der kan være med til at gøre Kulturmonitor til Danmarks bedste kulturmedie.