TOP

Direktør på Koldinghus fratræder efter ni måneder: “Det er aldrig en rar situation”

Efter blot ni måneder med Janus Møller Jensen som direktør, skal Koldinghus nu have en ny direktør igen. 

Janus Møller Jensen fratræder sin stilling i dag efter aftale med bestyrelsen og med den begrundelse, at der var tale om et forkert match. Det skriver JydskeVestkysten.

“Det er aldrig en rar situation, og det har også været svært. Men vi har lavet en fratrædelsesaftale, hvor Janus nu fratræder, så han kan komme videre i sit liv, og Koldinghus kan også komme videre. Det match passede ikke rigtigt sammen,” siger bestyrelsesformand Jørgen A. Houmann til JydskeVestkysten, hvor han også kommer med følgende uddybende kommentar om den fejlslagne ansættelsesproces:

“Det var præcis den samme proces, som da vi fandt vores foregående direktør, Thomas C. Thusltrup, der var direktør på Koldinghus i fem år. Så jeg synes ikke, at vi kan bebrejde hverken ansættelsesbureauet eller Janus. Da vi ansatte Janus, sad vi fire personer i ansættelsesudvalget, der var rørende enige om, at han var det rette valg, men man må nogen gange komme til erkendelsen af, at det var ikke det match, vi havde håbet på.”

Koldinghus’ kommunikations- og publikumschef Nanna Ebert er udpeget som konstitueret direktør, indtil en ny direktør er ansat.

 

Journalist og redaktør på Kulturmonitor. Skriver og redigerer nyheder, kommentarer, analyser og baggrundsartikler om alt inden for kulturbranchen. Skriv til mig på birgitte@kulturmonitor.dk med alle former for input, der kan være med til at gøre Kulturmonitor til Danmarks bedste kulturmedie.