TOP

Direktør for Roskilde Festival og leder af egnsteater træder ind i Cph Stages bestyrelse

Cph Stages bestyrelsen bliver udvidet med to personer. De to nye bestyrelsesmedlemmer er administrerende direktør i Roskilde Festival-Gruppen, Signe Lopdrup, og teaterleder af Randers Egnsteater, Peter Westphael. 

”Jeg glæder mig til at bidrage med min festivalfaglighed til videreudviklingen af Cph Stage, som en stærk samlende udviklingsplatform for scenekunsten. Festivalformatet kan være en stærk katalysator for nye partnerskaber og stimulere scenekunstmiljøet med international inspiration og nye deltagelsesformer,” udtaler Signe Lopdrup i en pressemeddelelse. 

FAKTA

Cph Stages bestyrelse

  • Pia Allerslev (formand), tidligere børne og ungdomsborgmester København
  • Pelle Koppel (næstformand), teaterleder Teater V
  • Jesper Nymark, direktør Danwatch
  • Laura Ramberg, administrativ leder Husets Teater
  • Maja Ries, administrativ leder Teater Grob
  • Mette Wolf, direktør Nørrebro Teater
  • Peter Westphael, teaterleder Randers Egnsteater
  • Signe Lopdrup, administrerende direktør Roskilde Festival-Gruppen
  • Søren Normann Hansen, administrationschef Den Kongelige Ballet
Vis mere

Peter Westphael har deltaget i Cph Stage mange gange og glæder sig til at tage fat på bestyrelsesarbejdet.

“At jeg er blevet inviteret med, ser jeg som et signal om, at festivalen gerne vil række længere ud i landet og dermed manifestere sig som den nationale begivenhed, det er. Det synes jeg, er positivt,” lyder det fra Peter Westphael. 

Festivalens bestyrelse bliver udvidet som følge af en ændring af organisationsformen. Foreningen Cph Stage har nemlig stiftet den nye organisation Fonden Cph Stage. Fonden overtager driften af Cph Stage-festivalen. 

“Organisationsskiftet fremtidssikrer og konsoliderer festivalen som formidler af dansk scenekunst.  Blandt andet vil det sikre mere stabilitet i festivalorganisationen og dermed bedre muligheder for langsigtede og strategiske samarbejder,” lyder det i pressemeddelelsen.

Journalist og redaktør på Kulturmonitor. Skriver og redigerer nyheder, kommentarer, analyser og baggrundsartikler om alt inden for kulturbranchen. Skriv til mig på birgitte@kulturmonitor.dk med alle former for input, der kan være med til at gøre Kulturmonitor til Danmarks bedste kulturmedie.