TOP

Det Kongelige Teater skruer op for gastronomien – vil åbne sine huse op for flere mennesker

To kendte aktører fra restaurationsbranchen rykker ind i Det Kongelige Teaters restauranter i Operaen og Skuespilhuset. 

Det drejer sig om Adam Aamann fra de Michelin-anbefalede restauranter Aamanns og Etablissement, der skal stå fra restauranten i Skuespilhuset, og Merete Holst, der er...

   

Vil du læse mere?

 

Som abonnent på Kulturmonitor får du adgang til denne artikel og alt andet indhold på Kulturmonitor.dk

Bestil nu og få fuld adgang til alle artikler i en gratis prøveperiode på 3 uger.*  

*Herefter fortsætter abonnementet til 299,- om måneden. Ingen binding.

 

Journalist og redaktør på Kulturmonitor. Skriver og redigerer nyheder, kommentarer, analyser og baggrundsartikler om alt inden for kulturbranchen. Skriv til mig på birgitte@kulturmonitor.dk med alle former for input, der kan være med til at gøre Kulturmonitor til Danmarks bedste kulturmedie.