TOP

Danske Forlag udvider bestyrelsen med direktører fra People’s Press og Gutkind

Brancheorganisationen Danske Forlag har på deres generalforsamling valgt at udvide bestyrelsen med to nye medlemmer, skriver organisationen på deres hjemmeside ifølge MediaWatch. 

Direktør for People’s Press, Tine Smedegaard Andersen, indtræder som nyt medlem af bestyrelsen. Det samme gælder Jacob Søndergaard, der til dagligt sidder som chef for det nye Bonnier-ejede forlag Gutkind. 

Danske Forlag har de seneste tre år afholdt et inspirationsseminar forud for generalforsamlingen, hvor medlemmerne kan høre bud på fremtidens bogmarked og udfordringer og muligheder for branchen. Dette var i år naturligvis aflyst, men kan muligvis blive flyttet til efteråret, hvis omstændighederne tillader det.

Den øvrige bestyrelse blev genvalgt på generalforsamlingen og består af formand Lars Boesgaard (Lindhardt og Ringhof), næstformand Morten Hesseldahl (Gyldendal), Carsten Fenger-Grøndahl (Aarhus Universitetsforlag), Lene Juul (JP/Politikens Forlag), Søren Møller Christensen (Forlaget Vandkunsten), Pernille Follmann Ballebye (Kristeligt Dagblads Forlag) og Malene Schioldan (Modtryk).

Journalist og redaktør på Kulturmonitor. Jeg skriver nyheder, debat, analyser og baggrundsartikler om kunst og kultur med fokus på branchen, forretningen og beslutningstagerne. Modtager meget gerne alle former for ris, ros, tips og kommentarer på lars@kulturmonitor.dk