TOP

Dansk streamingtjeneste for arthouse-film lukker

“Det er med stor beklagelse at måtte meddele beslutningen om, at vi lukker Filmlounges aktiviteter pr. dags dato. Vores engelske serviceudbyder, Distrify, lukker deres service med øjeblikkelig virkning, hvilket umuliggør fortsættelsen af Filmlounge.”

Sådan lyder det i en pressemeddelelse fra distributions- og produktionsselskabet 41Shadows og Filmlounge. 

Tjenesten har eksisteret i to år. 

“Det er i dag lykkedes os at have mere end 500 kuraterede film på Filmlounge samt en række eksklusive titler. Det lykkedes os at indgå samarbejder med udenlandske salgsagenter om klassikere, som ikke tidligere havde været tilgængelige i Danmark, hvilket er et arbejde, vi har været utrolig stolte af,” udtaler Pernille Munk Skydsgaard, der er direktør for 41Shadows og Filmlounge. 

Lukningen af Filmlounge kommer kort tid efter, at en anden dansk streamingtjeneste er gået i luften, nemlig Grand Hjemmebio, som har fokus på arthouse-film.

Journalist og redaktør på Kulturmonitor. Skriver og redigerer nyheder, kommentarer, analyser og baggrundsartikler om alt inden for kulturbranchen. Skriv til mig på birgitte@kulturmonitor.dk med alle former for input, der kan være med til at gøre Kulturmonitor til Danmarks bedste kulturmedie.