TOP

Dansk produktionsselskab vil skabe balance i medarbejdernes liv med træning i arbejdstiden

Siden maj måned har produktionsselskabet Metronome tilbudt sine medarbejdere to ugentlige træninger. Tilbuddet er en del af selskabets indsats for et sundt arbejdsmiljø. Det skriver Mediawatch

“Det kan være rigtig svært. Ikke mindst i vores branche er det en udfordring at finde balancen mellem privat- og arbejdslivet. Derfor er det vigtigt for os som arbejdsplads at tage ansvar og gøre vores medarbejdere opmærksomme på at skabe en god balance, men også at komme med konkrete tiltag, der kan hjælpe med at forebygge stress,” siger Metronomes administrerende direktør, Tina Christensen, til Mediawatch

Den ene træning ligger i arbejdstiden, mens det andet træningspas er placeret om morgenen før almindelig arbejdstid. 

Lidt under halvdelen af Metronomes knap 120 medarbejdere i den københavnske afdeling har meldt sig under fanerne til træningen. 

Træningstilbuddet er en del af et større tiltag for at sikre medarbejdernes sundhed og work-life-balance, som blandt andet tæller foredrag om livsstil med en diætist og tilbud om sundhedstjek.

Journalist og redaktør på Kulturmonitor. Skriver og redigerer nyheder, kommentarer, analyser og baggrundsartikler om alt inden for kulturbranchen. Skriv til mig på birgitte@kulturmonitor.dk med alle former for input, der kan være med til at gøre Kulturmonitor til Danmarks bedste kulturmedie.

Ny abonnent? Bestil abonnement

Log ind test