TOP

Dansk Live indstifter ny pris og efterlyser bud på nomineringsværdige kandidater

De har allerede en ærespris, der i musikbranche-munde går under navnet Årets Gunnar. Nu udvider interesseorganisationen Dansk Live og indstifter endnu en pris med navnet Årets Nytænker, der er dedikeret til nytænkende initiativtagere i livebranchen.

“Årets Nytænker er et skulderklap til koncert- elle festivalarrangøren, der har sat tingene på spidsen eller taget initiativ til nye relevante formater, forretningsmodeller eller koncepter. Årets Nytænker er en vandrepokal, og prismodtageren kan derfor prale med prisen i et år. Prisen kan gå til en medlemsorganisation, et individ eller en gruppe,” skriver Dansk Live på sit site

Frem til den 5. marts kan medlemmer af Dansk Live indstille kandidater til en nominering til den nye pris. Det er både tilladt at indstille kollegaer og sig selv eller sin egen organisation. 

Årets Nytænker vil ligesom Dansk Lives Ærespris blive uddelt til Dansk Lives årsmøde den 18. april.

Journalist og redaktør på Kulturmonitor. Skriver og redigerer nyheder, kommentarer, analyser og baggrundsartikler om alt inden for kulturbranchen. Skriv til mig på birgitte@kulturmonitor.dk med alle former for input, der kan være med til at gøre Kulturmonitor til Danmarks bedste kulturmedie.