TOP

Dansk Kunstnerråd får ny næstformand

Paraplyorganisationen Dansk Kunstnerråd har fået en ny bestyrelse – og i den forbindelse også en ny næstformand i skikkelse af Sara Indrio. Hun afløser Anders Laursen på posten. 

Sara Indrio er musiker og sangskriver og blev for nylig også valgt som Dansk Artistforbunds nye forkvinde. 

“Der har altid været behov for at stå sammen for at kæmpe for kunstnernes vilkår og kunstens vilkår. I lyset af covid er denne kamp kun blevet endnu vigtigere. Vi har stået sammen om at fremme kendskabet og forståelse for kunstnernes kludetæppe-økonomi under covid. Den kamp fortsætter vi,” siger formanden for Dansk Kunstnerråd, Jørgen Thorup, i en pressemeddelelse og tilføjer: 

“Vi har under covid lock-down optaget endnu en organisation og har netop modtaget henvendelse om endnu et optag. Det viser vilje til fælles samarbejde. Der ligger ligeledes en kæmpe opgave i at skærpe fokus omkring de kunstneriske visioner som Dansk Kunstnerråd skal bidrage til at løfte i det danske samfund. Jeg glæder mig meget til arbejdet i vores nye bestyrelse og glæder mig over at vores nye næstformand, Sara Indrio, har stillet sig til rådighed for et yderst vigtigt stykke arbejde.“

Journalist og redaktør på Kulturmonitor. Skriver og redigerer nyheder, kommentarer, analyser og baggrundsartikler om alt inden for kulturbranchen. Skriv til mig på birgitte@kulturmonitor.dk med alle former for input, der kan være med til at gøre Kulturmonitor til Danmarks bedste kulturmedie.