TOP

Dansk filmfestival sætter rekord: “Det er overvældende”

På mandag begynder Odense International Film Festival. På nuværende tidspunkt er der booket over 13.000 billetter til filmbegivenheden, og det er ny rekord. 

“Det er overvældende! Og det bedste er, at tallet er vokset helt af sig selv, roligt og naturligt over mange år. Her er ingen letkøbte likes. Men vi har lagt alle vores kræfter i at skabe en fantastisk festival indadtil. Dét kan publikum mærke. Jeg er ovenud begejstret for at opleve, at publikum har lyst til at kigge nærmere på alt det, vi har på hylderne,” udtaler festivalleder Birgitte Weinberger i en pressemeddelelse. 

Til sammenligning var der reserveret 12.000 billetter, da filmfestivalen gik i gang sidste år. 

De 13.000 bookede billetter dækker både over reserveringer til visninger af konkurrencefilm og til samtaler og events uden for konkurrence.

Journalist og redaktør på Kulturmonitor. Skriver og redigerer nyheder, kommentarer, analyser og baggrundsartikler om alt inden for kulturbranchen. Skriv til mig på birgitte@kulturmonitor.dk med alle former for input, der kan være med til at gøre Kulturmonitor til Danmarks bedste kulturmedie.