TOP

Chris Pedersen bliver kulturredaktør på Loud

Han har længe været en markant profil i medie-, kultur og livstilsbranchen. Og nu tager Chris Pedersen så skridtet videre og bliver ny kulturredaktør på den kommende radiokanal Loud. 

“Det er med glæde, jeg kan fortælle, at Chris Pedersen til januar begynder som kulturredaktør på Loud. Chris har været chefredaktør på Cover Man, redaktør på Cover, moderedaktør på Euroman, og har blandt andet skrevet for Politiken og Berlingske og kunstmagasinet Atelier. På DR har Chris været vært, tilrettelæger og programudvikler og har stået bag alt fra programmer om skønhedskirurgi i Brasilien til guldalderkunst,” lyder det således fra Radio Louds kanaldirektør Ann Lykke Davidsen på Linkedin.

“Chris spænder over popkultur, forbrugskultur og finkultur, og derfor er Chris den helt rigtige til at udvikle kulturprogrammerne på Loud. Velkommen til,” lyder det videre.

Den nye kulturredaktør glæder sig til at blive en del af ledelsen på radiokanalen, der efter planen går i luften 1. april næste år.

“Kultur er musik. Kultur er teater. Kultur er tøj. Kultur er alt det vi ser, hører og omgiver os med. Kultur hjælper os med at forstå andres perspektiver og er med til at danne os. Kultur er en vigtig del af demokratiet. Unge er storforbrugere af kultur; podcasts, serier, musik, teater, museer, gaming, sociale medier og mode og nu gælder det kulturen på Loud,” siger han.

Journalist og redaktør på Kulturmonitor. Jeg skriver nyheder, debat, analyser og baggrundsartikler om kunst og kultur med fokus på branchen, forretningen og beslutningstagerne. Modtager meget gerne alle former for ris, ros, tips og kommentarer på lars@kulturmonitor.dk