TOP

Chefen for Kultur, Fritid og Borgerservice i Slagelse skifter titel til generalsekretær

Mette Mandrup, der de seneste fem år har været centerchef for Kultur, Fritid og Borgerservice i Slagelse overtager fra 1. januar posten som generalsekretær i Dansk Firmaidrætsforbund, lyder det i en pressemeddelelse fra forbundet.

Nye partnerskaber samt samspil med erhvervslivet og fonde har været en vigtig del af Mette Mandrups arbejde de seneste år. Hun har blandt andet været med til at skabe en ny konstruktion omkring Slagelse Musikhus, hvor det lokale erhvervsliv er blevet en aktiv part, ligesom hun har stået for en ny og succesfuld fondsstrategi for Trelleborg Museum i tæt samarbejde med Nationalmuseet.

Og det er blandt andet nogle af disse egenskaber hun skal bruge i sit nye virke. 

“Mette har et stærkt blik på videndeling og nye partnerskaber, som jeg er sikker på, vi får stor glæde af, ligesom Mettes netværk og store erfaring fra den kommunale sektor vil være en stor gevinst for os, når forhåbentlig flere kommuner begynder at sætte mere fokus på gevinsterne ved kollegamotion og bevægelse for både medarbejdere og borgere,” siger Peder Bisgaard, formand for Dansk Firmaidrætsforbund.

Mette Mandrup er 46 år. Hun er Cand.scient.soc. fra Roskilde Universitet og har en master i offentlig ledelse fra CBS. 

Journalist og redaktør på Kulturmonitor. Jeg skriver nyheder, debat, analyser og baggrundsartikler om kunst og kultur med fokus på branchen, forretningen og beslutningstagerne. Modtager meget gerne alle former for ris, ros, tips og kommentarer på lars@kulturmonitor.dk