TOP

Chef fra Roskilde Kommune rykker ind i Kulturministeriet i ny lederstilling

Kommunikationschef i Roskilde Kommune, Michael Dahl Nielsen, skal være chef for Politik og Kommunikation i Kulturministeriet. Det skriver Roskilde Avis

Michael Dahl Nielsen begynder i det nye job den 1. november. 

Politik og Kommunikation er en ny enhed i Kulturministeriet. 

“Kulturministeren ønsker at tale kulturen op og gøre kulturen relevant for de store samfundsproblemstillinger. Vi har derfor foretaget en mindre ændring af organiseringen i Kulturministeriet,” har Kulturministeriets departementschef, Marie Hansen, tidligere forklaret til Kulturmonitor.  

“Den nye enhed Politik og Kommunikation er en videreførsel af Kulturministeriets allerede eksisterende kommunikationsenhed. Vi er i gang med at rekruttere en chef, som skal udvikle enheden til at have en central rolle i ministerens politisk centrale forandringsprojekter, naturligvis i samarbejde med de fagenheder, hvor projekterne er forankret. Enheden skal også koordinere forandringsprojekter på tværs af ministerier,” lød det endvidere fra Marie Hansen.

På Linkedin skriver Michael Dahl Nielsen følgende i forbindelse med det nye job: 

“1. november starter jeg som chef for Politik og Kommunikation i Kulturministeriet. Det bliver fedt, svært og spændende. Og jeg kan næsten ikke vente. ‘Vi skal bane vej for en friere menneskelighed’,” sagde Julius Bomholt, Danmarks første kulturminister om arbejdet i ministeriet. Så er det jo bare at komme i gang ;-). Jeg kommer til at savne hverdagen i hashtagAlleTidersRoskilde. Kommunerne skal I ikke kimse af. Det er virkeligheden. Det er her, man møder borgerne og gør den virkelige forskel. Pas godt på udviklingskommunen.”

Michael Dahl Rasmussen har tidligere været ansat i en pressestilling i Miljø- og Fødevareministeriet. 

 

Journalist og redaktør på Kulturmonitor. Skriver og redigerer nyheder, kommentarer, analyser og baggrundsartikler om alt inden for kulturbranchen. Skriv til mig på birgitte@kulturmonitor.dk med alle former for input, der kan være med til at gøre Kulturmonitor til Danmarks bedste kulturmedie.