TOP

Chef for Musikhuset Aarhus bliver nyt bestyrelsesmedlem i Danmarks Underholdningsorkester

Kunstnerisk chef for Musikhuset Aarhus, Mette Kier, bliver nyt bestyrelsesmedlem i Danmarks Underholdningsorkester. Hun overtager efter Toni-Lee Larsen, der gennem de sidste fire år har siddet i bestyrelsen, fremgår det af en pressemeddelelse.

Mette Kier ser frem til at blive en del af bestyrelsen.

”Danmarks Underholdningsorkester har udviklet sig markant de seneste år med et program, der både favner det klassiske og det populære. Derfor glæder jeg mig til sammen med resten af bestyrelsen at være med til at udvikle orkestret yderligere, hvor jeg kan bidrage med erfaring og kompetencer inden for både det kunstneriske og det kommercielle,” udtaler hun.

Bestyrelsesformand for Danmarks Underholdningsorkester, Lars Barfoed, glæder sig også til det nye samarbejde.

“Jeg er meget glad for, at Mette Kier har sagt ja til at indtræde i Underholdningsorkestrets bestyrelse. Som kunstnerisk chef i Musikhuset Aarhus har Mette stærke kompetencer og erfaring, der vil være et stort aktiv i bestyrelsens arbejde. Jeg vil samtidig gerne takke Toni Lee-Larsen for hendes meget værdifulde indsats i bestyrelsen, der i høj grad har bidraget til orkesterets succes de seneste år som selvstændig kulturvirksomhed”, lyder det fra ham.

Danmarks Underholdningsorkester har eksisteret som privat orkester siden januar 2015, efter DR Underholdningsorkester i 2014 måtte lukke på grund af sparekrav. Orkesteret er gennem de sidste 20 år blevet ledt af chefdirigent Adam Fischer.

Jeg skriver nyheder og større artikler om alt inden for kulturbranchen.

Ny abonnent? Bestil abonnement

Log ind test