TOP

Roskilde Festival søger chef for HR, organisation og engagement

Roskilde Festival-gruppen søger en chef for organisationsudvikling, HR og frivillighed.

Vores overordnede ambition er at udvikle fællesskaber, der flytter mennesker gennem musik, kunst, bæredygtighed og aktiv deltagelse – uanset om vi laver Roskilde Festival eller hjælper vores mange partnere med design, rådgivning, projektledelse, produktion eller udlejning af materiel igennem hele året.

Roskilde Festival er en international fejring af et kreativt fællesskab med mere end 100.000 deltagerne, der gennem otte dage bliver borgere i et midlertidigt bysamfund, der bygges op på græsmarkerne syd for Roskilde. En festival-by, skabt af mere end 30.000 frivillige, hvor musik, kunst og aktivisme udgør pulsen i byens liv og hvor frirum giver plads til drømme og tro på nye muligheder. En unik bevægelse og organisation udviklet over fem årtiers skabertrang og stærke engagement.

Vi søger nu en ny chef som vil medvirke til at sikre de bedste forudsætninger og den fortsatte udvikling af det unikke fællesskab og kulturen omkring Roskilde Festival-gruppens almennyttige virksomhed.

Dine primære opgaver:

Som vores nye kollega vil du få ledelsesansvaret for funktionsområderne HR, frivillighed, organisations- og ledelsesudvikling og dine vigtigste opgaver og ansvarsområder er:

 • Udvikling og implementering af strategi indenfor eget funktionsområde
 • Ledelse af funktionsområdets teams på tværs af ansatte og frivillige
 • Udvikling af ledelses- og kompetenceudvikling
 • Sparring med chefer om personalesager
 • Leder af løn- og personaleadministration
 • Gennemførelse og opfølgning på årlig MTU
 • Ansvarlig for årlig frivilligtilfredsheds- og ildsjæletilfredshedsundersøgelse
 • Ansvarlig for udvikling og drift af samarbejdsudvalg, arbejdsmiljøudvalg mm.
 • Forhandling og genforhandling af overenskomster
 • Ansvarlig for fællesskabende aktiviteter på tværs af organisationen

Din kompetenceprofil:

 • Du kan dokumentere stærke resultater fra virksomhed eller organisation indenfor HR administration og udvikling, organisations- og ledelsesudvikling og udvikling af rammer omkring aktiv deltagelse og frivillighed.
 • Du har solid og mangfoldig ledelseserfaring – også frivilligledelse (min 5 år) og værdsætter ledelsesopgaven i alle dens facetter.
 • Du har erfaring med at udvikle strategi og handlingsplaner, samt projektledelsesmetode.
 • Du har erfaring med sparring og rådgivning af ledere.
 • Du er stærk analytisk og har dokumenteret erfaring med forandringsledelse.


Din personlige profil:

Som vores nye kollega vil du blive en del af et stærkt fællesskab, der består af omkring 80 ansatte og mere end 1000 dedikerede frivillige ildsjæle, som er engageret året igennem med at udvikle og planlægge hovedbegivenheden Roskilde Festival og vores øvrige aktiviteter. Vi ønsker os en ny kollega, som er stærk fagligt engageret og ambitiøs, som motiverer og begejstrer. Du er lyttende,  social – og fællesskabende i din ledelsespraksis. Og så er du en holdspiller,  der kan få ting til at ske og som elsker når fællesskabet lykkes.

Om stillingen:

Som chef for HR, organisation og engagement vil du være ansvarlig for dit eget funktionsområde og indgå i et tværgående chefkollegie bestående af i alt 6 chefer og med reference til CEO Signe Lopdrup.

Lønnen forhandles individuelt med udgangspunkt i dine kvalifikationer.

Ansøgningsfrist: onsdag den 22. januar 2020 kl. 12.00 til ansogning.hrchef@roskilde-festival.dk

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte CEO Signe Lopdrup på signe.lopdrup@roskilde-festival.dk

Om Roskilde Festival-gruppen
Roskilde Festival-gruppen er den samlende paraplybetegnelsen for organisationerne bag Roskilde Festival og en række andre kulturelle aktiviteter. Vi sidder i Roskilde halvvejs mellem stationen og festivalpladsen, og hverdagen på kontoret er kendetegnet ved fleksibilitet, humor, dedikation og samarbejde på tværs. Vores mål er at udvikle fællesskaber, der flytter mennesker. Hele vores økonomiske overskud går til humanitære og kulturelle formål.

Læs mere her

Det digitale nyhedsmedie Kulturmonitor sætter hver dag spot på dagsordenen i kulturbranchen og leverer nyheder, debatindlæg og analyser om områderne film, scene, kunst, musik, litteratur og kulturpolitik.

Ny abonnent? Bestil abonnement

Log ind test