TOP

Bogtjeneste opruster og henter udviklingschef i Forlaget Modtryk

Den svenske bogstreamingtjeneste Nextory har for alvor kastet anker i Danmark og begivet sig ud i det “blodrøde ocean”, der udgør lyd- og ebogsmarkedet herhjemme. 

Ifølge Mediawatch har tjenesten netop oprustet sit danske datterselskab, Nextory Denmark, med en tredje medarbejder, der skal optimere Nextorys udbredelse på det danske marked.

Valget er faldet på Beate Aimee Christensen, der kommer fra en stilling som salgs- og marketingansvarlig hos Forlaget Modtryk, og som fremadrettet skal varetage bogstreamingtjenestens danske vækstpotential.

“Et stort potentiale”

Til Mediawatch understreger indholdsdirektøren i Nextorys svenske moderselskab, Magnus Nytell, at han ikke lader sig afskrække af et i forvejen tætpakket dansk lyd- og ebogsmarked, som blandt andre tæller nytilkomne Chapter og Bookbeat samt de mere etablerede Mofibo og Saxo.

“Der er bestemt et stort potentiale for os i at bidrage til yderligere udvikling af markedet og inspirere danskerne til at læse og lytte til flere gode historier,” siger Magnus Nytell.

Nextory blev grundlagt i 2015 og er en abonnementstjeneste på linje med Mofibo og Storytel. Siden lanceringen har den svenske tjeneste bredt sig til at omfatte syv lande, som tæller Danmark, Østrig, Schweiz, Holland, Tyskland, Finland og senest Norge, der blev føjet til Nextorys portefølje så sent som 3. maj. 

Jeg skriver nyheder og større artikler om alt inden for kulturbranchen. Kontakt mig gerne med tips og idéer på rasmus@kulturmonitor.dk