TOP

Bo Damgaard er nyt medlem i Baggårdsteatrets bestyrelse

Når Baggårdsteatret næste gang afholder bestyrelsesmøde, indtræder Bo Damgaard som bestyrelsesmedlem. Teatret i Svendborg får dermed tilført en stor kapacitet i skikkelse af den tidligere direktør for Film Fyn.

Den nu 70-årige Bo Damgaard har tidligere været programchef for TV 2 og redaktionschef for DR 1. Derfor glæder det bestyrelsesformanden for Baggårdsteatret, Jens Bo Thomsen, at få en mand med så stor erfaring ind, og kalder ham kandidat nummer ét.

Det skriver Fyens Stifttidende.

“I og med at teatrets virkelighed ændrer sig, syntes vi, det var et meget stort plus at få Bo Damgaard ind. Han har et stort netværk og masser af erfaring. Han er en eminent storyteller, og hans engagement smitter,” udtaler Jens Bo Thomsen.

Bo Damgaard glæder sig til udfordringen.

“Der er fremdrift og en vision omkring teatret, som jeg bifalder meget. Baggårdteatret har vigtige ambitioner for vores by, og hvis jeg på nogen måde kan understøtte de politiske processer omkring Frederiksøen med de erfaringer, jeg har, så gør jeg meget gerne det,” lyder det fra Bo Damgaard.

Som programchef for TV 2 stod han blandt andet bag ‘Scenen er din’, ‘Popstars’ og ‘Go’ Morgen Danmark’.

Jeg skriver nyheder og større artikler om alt inden for kulturbranchen. Kontakt mig gerne med tips og idéer på mads@kulturmonitor.dk