TOP

Betændt bryllupssag koster endnu et offer på spillestedet Richter: “Jeg tænkte ikke nærmere over det”

Konkrete anklager om nepotisme og magtmisbrug fik tirsdag Preben Christiansen til at trække sig som bestyrelsesformand for spillestedet Richter i Gladsaxe, efter at han 10. oktober afholdt sin kærestes søns private bryllup bag spillestedets lukkede døre.

Ifølge TV 2 Lorry har sagen om det ureglementerede privatarrangement nu ført til, at endnu et af Richters bestyrelsesmedlemmer trækker sig. 

Det drejer sig om Gladsaxe Kommunes politiske repræsentant i Richters bestyrelse – kultur-, fritids- og idrætsudvalgsformand Katrine Skov (S) – der selv deltog i det omstridte bryllup som giftefoged, og som foretog vielsen af brudeparret inde på spillestedet.

“Det er jeg selvfølgelig ærgerlig over”

Til TV 2 Lorry forklarer Katrine Skov, at hun efter henvendelse fra Preben Christiansen takkede ja til at forespørgslen om at vie brudeparret.

“Jeg tænkte ikke nærmere over det, men jeg burde nok have reageret på oplysningen om, at vielsen skulle foregå i Richters lokaler. Det er jeg selvfølgelig ærgerlig over, at jeg ikke gjorde. Ud over selve vielsen deltog jeg ikke i arrangementet,” siger Katrine Skov til TV 2 Lorry. 

Venstres byrådsmedlem i Gladsaxe, Martin Skou Heidemann, har tidligere slået fast, at “der trænger til en gevaldig oprydning ude hos Richter,” som rækker udover en udskiftning på bestyrelsesformandsposten. Han glæder sig nu over Katrine Skovs afgang, men mener ikke, at sagen er fuldt ordentligt til dørs.

“Det lader til, at man stiller sig tilfreds med, at Katrine Skov nu har trukket sig. Og så synes jeg slet ikke, at Katrine Skovs forklaring indeholdt nogen form for undskyldning eller beklagelse,” siger Martin Skou Heidemann til TV 2 Lorry. 

Katrine Skov fortsætter som formand for Kultur-, Fritids- og Idrætsudvalget i Gladsaxe Kommune.

Jeg skriver nyheder og større artikler om alt inden for kulturbranchen. Kontakt mig gerne med tips og idéer på rasmus@kulturmonitor.dk